Extra steunmaatregel Geldrop-Mierlo door Gemeente

Ondernemersloket Corona


Het coronavirus heeft enorme gevolgen voor bedrijven en zzp’ers. U kunt bij de gemeente terecht voor informatie, hulp en financiële steun.


Gemeentelijke steunmaatregelen corona
Het coronavirus heeft veel economische- en maatschappelijke gevolgen. Het kabinet heeft verschillende aanvullingen op het steun- en herstelpakket gepresenteerd om zoveel mogelijk ondernemers te stimuleren en ondersteunen waar nodig. 

Ook al zijn de landelijke en regionale regelingen erg behulpzaam, het blijkt dat een aantal ondernemers, via deze regelingen, niet of niet voldoende ondersteund worden. Daarom hebben ondernemers gevraagd aan de gemeente om naar mogelijkheden te kijken om hen meer te ondersteunen.
De gemeente heeft besloten een tijdelijke regeling steunmaatregel voor lokale ondernemers te verlenen. Op basis van deze regeling wordt voorgesteld om een eenmalige subsidie te verlenen met een plafond van € 50.000,- (verdeeld over Geldrop € 35.000,- en Mierlo € 15.000,-). De subsidie kan worden aangewend voor extra acties of ter individuele ondersteuning van ondernemers. De centrummanagers dragen zorg voor de uitvoering van deze regeling.

 
Regeling aanvragen
Bent u ondernemer in Geldrop? Dan kunt u een verzoek voor de regeling aanvragen bij het centrummanagement van Geldrop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
Bent u ondernemer in Mierlo? Dan kunt u een verzoek voor de regeling aanvragen bij het centrummanagement van Mierlo via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt hierover ook meer lezen op de website van de Gemeente Geldrop-Mierlo. klik op de volgende link:  Gemeentelijke Steunmaatregel

Klik hier voor de presentatie door Gemeente Geldrop-Mierlo over de extra steunmaatregel: https://www.youtube.com/watch?v=bXgJuWBmVR4

 

Evenementen

Geen komend evenement!
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Facebook

De winkelwagen is leeg