Kalender inschrijven contact

Welkom bij Ondernemend Geldrop-Mierlo

Ondernemend Geldrop-Mierlo bestaat sinds 1993 en is een lokaal werkende vereniging die de belangen behartigt van haar leden.

Dit doen wij op de volgende manier:

  • Wij brengen ervaren en startende ondernemers bij elkaar waardoor inspirerende ideeën en mogelijkheden ontstaan.
  • We vormen een platform voor alle ondernemers in Geldrop-Mierlo. 
  • Wij zijn gesprekspartner met en namens de Gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden.
  • Het onderhouden van lokale en regionale contacten met diverse partijen.
  • Het houden van bedrijfsbezoeken, kennis- en netwerkbijeenkomsten, interessante lezingen en verkiezing “Ondernemer van het jaar”
  • Bouwen en onderhouden van een professioneel platform waar kennis en kunde worden gedeeld.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019


dsc 1986 

Op 16 januari was onze nieuwjaarsbijeenkomst die wij in samenwerking met Gemini elk jaar organiseren. De avond werd geopend door beide voorziters waarbij ze in de gelegeheid gesteld werden om de volgende vragen te beantwoorden; Hoe heb je het afgelopen jaar ervaren, wat waren jullie hoogtepunten, wat zijn de speerpunten voor 2019 en wat wil je meegeven aan de leden voor 2019. Marianne gaf het 25 jarig jubileum, de geheel nieuwe huisstijl en de wijzigingen in wijze waarop er gecommuniceerd gaat worden als belangrijkste hoogtepunten voor 2018. Belangrijke speerpunten voor 2019 zijn het organiseren van kennis- en netwerkbijeenkomsten en deze profesionaliseren. Het betrekken van jongere ondernemers bij onze vereniging en het samenwerken met diverse platvormen en de Gemeente Geldrop-Mierlo. Voor de ondernemers gaf Marianne mee om met elkaar te blijven samenwerken waardoor wij een diversiteit aan ondernemingen hebben in Geldrop-Mierlo die een positieve bijdrage leveren aan de economie voor de regio.

 

Na de opening werd er een film gepresenteert over trends voor 2019. Hierna werd er overgegaan tot de presentatie van de ondernemer van het jaar Geldrop-Mierlo. Geruime tijd vooraf is er een profesionele jury samengesteld die de genomineerde bedrijven zijn gaan bezoeken. De genomineerde bedrijven waren; Andritz Feed and Biofuel BV Geldrop vertegenwoordigd door De heer Christ van den Hoven, Inkglourious Basterds Geldrop-Mierlo vertegenwoordigd door De heer Joey Boon, Nanogate Eurogard Systems BV Geldrop-Mierlo vertegenwoordigd door De heer Odin Wiersma en Van de Weijer Witgoed Specialist BV Geldrop-Mierlo vertegenwoordigd door De heer Mark van de Weijer.

Winnaar 2018 MKB   Winnaar 2018 Grootbedrijf
De winnaar van MKb 2018 is geworden Inkglourious Basterds Geldrop-Mierlo vertegenwoordigd door De heer Joey Boon.   De winnaar voor GrootbedrijfAndritz Feed and Biofuel BV Geldrop vertegenwoordigd door De heer Christ van den Hoven 

 .

Klik hier voor meer foto's

Evenementen

Geen komend evenement!
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Facebook

De winkelwagen is leeg