Kalender inschrijven contact

Welkom bij Ondernemend Geldrop-Mierlo

Ondernemend Geldrop-Mierlo bestaat sinds 1993 en is een lokaal werkende vereniging die de belangen behartigt van haar leden.

Dit doen wij op de volgende manier:

  • Wij brengen ervaren en startende ondernemers bij elkaar waardoor inspirerende ideeën en mogelijkheden ontstaan.
  • We vormen een platform voor alle ondernemers in Geldrop-Mierlo. 
  • Wij zijn gesprekspartner met en namens de Gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden.
  • Het onderhouden van lokale en regionale contacten met diverse partijen.
  • Het houden van bedrijfsbezoeken, kennis- en netwerkbijeenkomsten, interessante lezingen en verkiezing “Ondernemer van het jaar”
  • Bouwen en onderhouden van een professioneel platform waar kennis en kunde worden gedeeld.

Nieuwe compensatieregeling ingesteld door Gemeente

Het college van B&W van de gemeente Geldrop-Mierlo heeft opnieuw een compensatieregeling ingesteld voor horeca, sportverenigingen, cultuurinstellingen, evenementenbranche en andere ondernemingen die in de periode 1 januari t/m 26 maart verplicht waren om bezoekers te controleren op een coronatoegangsbewijs (CTB). Deze organisaties kunnen aanspraak maken op een tegemoetkoming in de kosten die zij hebben moeten maken. Dit betekent dat ondernemers een bedrag van € 1.000 ontvangen. Voor verenigingen is een bedrag van € 200 euro gereserveerd. De steun kan tot maandag 4 juli 2022 worden aangevraagd. Een aanvraag kan worden ingediend via het aanvraagformulier op de volgende link; https://www.geldrop-mierlo.nl/nieuwe-coronasteun-voor-toegangscontrole-voor-ondernemers-en-verenigingen en moet gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenementen

Geen komend evenement!
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Facebook

De winkelwagen is leeg