‘Hoe ervaart u de bereikbaarheid van uw organisatie voor uw werknemers en/of bezoekers?

Beste heer/mevrouw,
 
De dagelijkse files op de A67 zijn na COVID alweer bijna op het oude niveau. Ook de sterke groei van de werkgelegenheid en woningbouw in de regio zal de komende jaren gevolgen hebben voor de drukte op de wegen. Een bereikbare en leefbare Brainport regio, dat is waar wij in samenwerking met de ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo aan willen werken. Hierbij werken we samen met gemeente Geldrop-Mierlo en de ondernemersverenigingen van Geldrop-Mierlo.
 
Iedereen heeft belang bij een goede doorstroming om zo min mogelijk kostbare tijd te verliezen. Het is daarom erg belangrijk om samen met u in kaart te brengen hoe de mobiliteit en bereikbaarheid van uw bedrijf of instelling is, zowel voor uw medewerkers als bezoekers.
 
We zijn hierbij zowel geïnteresseerd in uw mening over de fysieke bereikbaarheid (per auto, fiets, en Openbaar Vervoer) van uw werklocatie(s), als eventuele knelpunten of ambities op het gebied van mobiliteitsgerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan het verlagen van eventuele parkeerdruk, verduurzaming van mobiliteit, bevorderen van de vitaliteit van uw werknemers, beheersen mobiliteitskosten, werving van nieuw personeel en dergelijke. Daarnaast willen we graag inventariseren in hoeverre u bekend bent met mobiliteitsgerelateerde onderwerpen waar uw organisatie de komende jaren hoogstwaarschijnlijk mee te maken gaat krijgen.
 
Uw mening en ervaringen op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid zijn voor ons zeer waardevol, om gerichte stappen te kunnen zetten om de bedrijven en instellingen in Geldrop-Mierlo te kunnen ondersteunen bij de bereikbaarheid en het slimmer, schoner en veiliger inrichten van de mobiliteit. Vandaar dat we graag de werkgeversvragenlijst Mobiliteit & Bereikbaarheid Geldrop-Mierlo aan u willen voorleggen. Het invullen hiervan duurt ongeveer 5-7 minuten.
 
Werkgeversvragenlijst Mobiliteit & Bereikbaarheid Geldrop-Mierlo
 
Klik na de laatste vraag op ‘verzenden’ tot het scherm ‘Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!’ verschijnt, dan komen uw antwoorden bij ons binnen!
 
Wij willen u namens de gemeente Geldrop-Mierlo en de ondernemersverenigingen van Geldrop-Mierlo en uiteraard Brainport Bereikbaar heel hartelijk bedanken voor uw medewerking en antwoorden.
 
We zullen de resultaten van deze werkgeversvragenlijst delen met de gemeente en aangesloten bedrijvenverenigingen. Mocht u hier ook interesse in hebben, dan zullen we deze uiteraard ook met u delen.
 
Indien u eventuele vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Marc Kemink
Mobiliteitsmakelaar Werkgeversaanpak A67, Brainport Bereikbaar
06-20352722
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Barbara van Ardenne
Accountmanager A67, Brainport Bereikbaar
06-10632590
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenementen

Geen komend evenement!
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Facebook

De winkelwagen is leeg